Riktiga Dj’s.

Riktigt bra fest.

VARFÖR VÄLJA FESTBOLAGET.se?

Vi hjälper dig med ett framgångsrikt event.

Erfarna DJ’s

Med mer än 30 års erfarenhet av alla möjliga typer av event, fester, nattklubbar etc. så säkerställer våra DJ’s rätt musik och stämning till ert event. Vi är lyhörda både innan och under eventet och stämmer alltid av med våra kunder vid bekräftad bokning så vi säkerställer att leveransen blir över förväntan.

Premium Ljud & Ljus

Festbolaget.se använder endast professionella högkvalitets-produkter från välkända tillverkare så som Electro-Voice, Pioneer, Denon, Chauvet, ADJ, d&b audiotechnik, Beamz etc. Detta ger dig trygghet och en perfekt grund för att skapa den ultimata festen och underhållning utan oönskade överraskningar.

Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar efter att fler fester skall ha en riktig DJ med kvalitetsutrustning istället för mobiler som streamar musik med avbrott och dåligt ljud. Vårt mål är att skapa den ultimata festen utan att det ska behöva kosta skjortan. Därför erbjuder vi extremt konkurrenskraftiga priser på våra olika paketlösningar.

Kompletta Paket

Vi erbjuder kompletta Dj-paket som gör det enkelt att jämföra, boka och säkerställa en helhetslösning. Ambitionen är att göra det smidigt för dig att få den ultimata festen utan att behöva oroa dig för detaljerna och slippa kontakta olika leverantörer. Våra olika deals sträcker sig alltifrån slimmat paket för hemmafesten till den stora firmafesten.

Inga dolda avgifter

När du bokar ett paket hos oss behöver du inte oroa dig för dolda avgifter. Våra priser är transparenta och kompletta. Det inkluderar DJ, teknik, transport inom Storstockholm, lossning, riggning, rivning och lastning. Vi vill att du känner dig trygg när du bokar hos oss och att du vet precis vad du får för dina pengar.

Alla sorters event

Festbolaget.se har DJ-tjänster för alla sorters event – ingen fest är för liten eller för stor för oss. Våra erfarna DJ’s hjälper dig att skapa den ultimata festen oavsett om det är en hemmafest eller ett stort företagsevent. Vi skräddarsyr en lösning om våra paket inte passar och anpassar oss efter dina specifika önskemål och behov.

VÄNTA INTE

Skicka en förfrågan nu.