Våra priser.

dj-paket, utrustning eller dj

Hyr det som passar dig bäst. Vi har 3 trygga alternativ.

Hos oss kan du hyra ett komplett DJ-Paket om du vill ha hjälp med allt till festen utan krångel. Med våra väldigt rabatterade DJ-Paketpriser får du allt du behöver och utan dolda kostnader. Du kan också boka enbart DJ om all utrustning redan finns på plats. Har du redan en DJ men saknar utrustning går det även bra att hyra den utrustning du behöver av oss.

DJ-Paket

HYRA komplett dj-paket

När du behöver allt till festen. Enkelt & tryggt.

Våra DJ-Paket passar allt från en mindre hemmafest, företagsevent eller ett jättestort bröllop. Då ingår allt du behöver till fast pris, utan dolda avgifter. DJ, ljud- & ljusutrustning, transport, kablar, riggning etc. Våra kompletta DJ-Paket finns från 7995:- inkl. moms.

Electro-Voice ELX200_12P_&_ELX200_18SP

HYRA UTRUSTNING

När du har en DJ men det finns ingen utrustning i lokalen.

Det händer att man redan har en grym DJ till festen men utan någon som helst utrustning. Eller så kanske man behöver komplettera med delar av den nödvändiga utrustningen för att få den ultimata festen. Vi har professionell utrustning av högsta kvalitet som du kan hyra. Skriv till oss ditt behov så återkommer vi inom 1 timme.

Endast DJ

HYRA DJ

Det finns både ljud- & ljusutrustning på plats men ingen DJ.

När festlokalen redan har all utrustning på plats så kanske man bara behöver en bra DJ. Det löser vi så klart! Våra Dj’s har mer än 25 års erfarenhet och har spelat på otroligt många företagsfester, bröllop, hemmafester etc. Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi inom 1 timme.

SKICKA FÖRFRÅGAN NU

Helt utan förpliktelser.